Nonnenstraat 11
2800 Mechelen

T +32 (0) 15 336 375
M +32 (0) 473 977 519

[email protected]

Prepress

Een goed georganiseerde prepress zorgt ervoor dat het drukproces optimaal kan verlopen.

Een belangrijk gegeven daarin is de controle en de verwerking van het toegeleverde materiaal. Met onze preflighting-software kunnen we zeer efficiënt technische fouten in digitale documenten (meestal pdf’s) ontdekken: juiste resolutie en kleurtype van de beelden? Zijn de gebruikte lettertypes oké? Zijn de lijnen goed gedefinieerd? Enzovoort. Deze controle kan veel tijd en kosten besparen.

We maken van alle bestanden dan ook certified pdf’s, die zijn gegarandeerd foutvrij en zorgen voor een probleemloze afhandeling in de drukkerij.

Onze prepress verwerkt uw tekst- en beeldbestanden tot een professionele paginaopmaak, al uw ideeën worden technisch perfect uitgevoerd, u kunt op beide oren slapen.

De iPad is de tabletcomputer van Apple en zal onze beleving van multimedia en internet voorgoed veranderen, sinds de introductie vorig jaar in april werden er wereldwijd reeds 15 miljoen exemplaren verkocht. U kunt nu uw iPad-magazine lanceren via onze iPad Publishing module. Wij maken uw magazine op maat zodat u het via de App Store kunt aanbieden.